Celebrities Gossip Showbiz

Amos dhe Kiara debatojnë ashpër: “Je shumë fallco!”

Big Brother Albania Vip është një show televiziv që zhvillohet tërësisht brenda kufijve të një shtëpie, krijuar posaërisht për personat e famshëm që bëhen pjesë të këtij programi, duke u cilësuar me titullin banorë. Në thelb është një garë midis tyre, qëllimi i së cilës është të jetë një fitues. Të paktën një banor eleminohet çdo javë me anë të një procesi votimi, ku vendimin e merr publiku ose në rastet kur prish rregullat e lojës.

Momentalisht ai është spektakli më i ndjekur në Shqipëri, ku banorët kanë transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin. Me anë të situatave të ndryshme, banorët janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë.

E teksa duket se banorët janë ndarë në dy grupe, Kiara, pjesë e grupit të Luizit, ka patur një debat me Amosin, pjesë e grupit të Oltës. Teksa dyshja duket se ka një të përbashkët, pasi që të dy ata kanë nisur një raport të afërt romantik, Amosi me Dea Mishel dhe Luizi me Kiarën, Amos dhe Kiara po luftojnë për të fituar vëmendje dhe terren në lojë. Gjatë debatit, Kiara nuk i kurseu aspak fjalët me Amos.

Më shqetëson fakti që ti je shumë fallco. Je komplet fallco, totalisht.