Celebrities Film & Tv

Andrew Garfield ka dy fjalë jo vetëm për filmin “Spider-Man: No Way Home” por edhe për Zendaya-n!

Andrew Garfield së fundmi ka folur për rikthimin e tij shumë të vlerësuar në “Spider-Man: No Way Home” dhe skenën që e bindi atë të ishte pjesë e filmit. Garfield në një intervistë të re me Variety tha se:

Unë do të them se pjesa e kapjes sime me MJ ishte me të vërtetë e bukur dhe më shiti në tërësi.

Garfield, i cili luajti personazhin në filmat e Marc Webb “Amazing Spider-Man” të lançuar në 2012 dhe 2014, dhe Maguire, i cili luajti si web-slinger në trilogjinë e Sam Raimit nga 2002 deri në 2007, ripërsëritën rolet e tyre në “No Way Home”.

Filmi, i lançuar në dhjetor 2021, shënon filmin e tretë të pavarur të Tom Holland Spidey dhe paraqitjen e gjashtë si personazh në Marvel Cinematic Universe (MCU). Në “No Way Home”, vizitorë nga universe të tjera shfaqen në botën e Holland pasi një magji e bërë nga personazhi i Benedict Cumberbatch, Doctor Strange, shkon keq.

Holland bashkohet me personazhet e Maguire dhe Garfield për të zhvilluar kura dhe për të dërguar armiqtë e Spidey, duke përfshirë Green Goblin/Norman Osborn të Willem Dafoe dhe Electro/Max Dillon të Jamie Foxx, përsëri në universet e tyre.
Me Green Goblin që udhëheq rezistencën kundër marrjes së një kure, Spider-Men përshtaten dhe luftojnë armiqtë në skenën e madhe të betejës së filmit.

Gjatë përleshjes, e cila zhvillohet në kantierin e ndërtimit të Statujës së Lirisë, MJ pengohet dhe fillon të bjerë prapa.

Spidey i Holland e zgjat drejt saj, por ashtu si duart e tyre janë centimetra larg, ai u rrëzua nga rruga nga Green Goblin. Personazhi i Garfield e sheh këtë të ndodhë dhe menjëherë fillon të veprojë, duke refuzuar të lërë Peter të këtij universi të humbasë gruan që do. Garfield’s Spidey kap MJ dhe teksa ulen në një moment të përzemërt, të dy pyesin njëri-tjetrin nëse janë mirë.

Momenti ishte edhe më me ndikim sepse superheroi i Garfield nuk arriti të shpëtonte fiksimin e tij, Gwen Stacy (Emma Stone), në “The Amazing Spider-Man 2.” Në “TASM”, Spidey i bashkangjiti një rrjetë Gwen-it për ta shpëtuar atë gjatë luftës së tij. me Harry Osborn/Green Goblin të Dane DeHaan.

Në intervistën e tij me Variety, Garfield foli për peshën dhe rëndësinë e shpëtimit të tij MJ.

My Spider-Man mund të shpëtojë lidhjen romantike të vëllait të tij më të vogël, potencialisht. Dhe për të shëruar momentin më traumatik të jetës së tij duke e bërë atë për vëllain e tij më të vogël. Duke u siguruar që ai të mos kishte të njëjtin fat, ka diçka kozmike të bukur në këtë. Do të thoshte të kishte një shans të dytë për të shpëtuar Gwen. E dini, shpirti që Zendaya i sjell MJ-së është kaq i përzemërt, i pastër dhe i dashur, dhe Emma e solli atë shpirt të ngjashëm unik tek Gwen.