Anila Kalleshi flet troç: “Bakllavanë jepjani atij që e urreni”!
Live From Tirana • 12:40 24/11/2022
Anila Kalleshi e ftuar në studion e “Live From Tirana”, na ka treguar disa këshilla se si të qëndrojmë në formë edhe gjatë festave të fundvitit. Dëgjoni se çfarë ka ajo për të thënë dhe ‘vathë në vesh’… Elios Shuli Anila Kalleshi Danko Dj
Arian Demolli zbulon arsyen se përse Samanta Karavella nuk ka koncerte në Shqipëri!
Live From Tirana 09:01 25/11/2022
Si të dallojmë talentin dhe potencialin e fëmijëve, Egzona Ademi flet për TAR!
Live From Tirana 08:58 25/11/2022
Anila Kalleshi flet troç: “Bakllavanë jepjani atij që e urreni”!
Live From Tirana 12:40 24/11/2022
Andia Xhunga për TAR, kaosi mes jetës personale dhe shfaqjes “Edmond”!
Live From Tirana 12:35 24/11/2022
Jeta dhe karriera e një ndër artistëve më të preferuar, Adam Levine!
Live From Tirana 09:57 23/11/2022
Psikologia Doljana Velia jep disa këshilla se si ta nisim ditën me motivimin e duhur!
Live From Tirana 09:41 23/11/2022
Ekskluzivisht për TAR/ Art Abazi zbulon planet e tij të ardhshme sa i përket muzikës!
Live From Tirana 12:27 22/11/2022