Lifestyle

‘Apple’ humbet 81 miliardë dollarë që nga dalja në treg e ‘iPhone 12’

Të martën “Apple” prezantoi “iPhone 12” në një eveniment botëror. Katër modele të reja, me ngjyra të ndryshme, me përmirësime tek pajisjet, çdo gjë thuajse perfekte megjithëse të gjithë e dimë se perfektja nuk ekziston.

Por, a e dini se Tim Cook ka humbur 81 miliardë dollarë që nga ai moment. Me plot 4% ka pësuar rënie kompania e mollës e cila pak kohë më parë ishte ndër të parat që kaloi vlerën e 1 trilion dollarëve.

Situata duket se u rimëkëmb paksa por akoma duket një ulje drastike. Mund të ketë ndikuar fakti që Apple nuk ka bërë pjesë të paketimit adaptorin për të mbushur me energji iPhone.

Apple e ka treguar që nuk ndjek rrymën por e krijon atë. Nëse deri dje shoku dhe shoqja me iPhone të kërkonte adaptorin se e kishte harruar të vetin në shtëpi, nesër do ta kërkojë sepse vërtetë i duhet.