Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Design

Artisti i cili synon të kthejë kohën tuaj teksa bëni dush në një përrallë!

Ka modele të mira, ka modele të shkëlqyera të krijmeve të njerëzve nëpër botë. Këto shembuj dëshmojnë se pranvera e krijimtarisë njerëzore nuk do të thahet kurrë. Kreativiteti dhe talenti janë 2 gjëra të cilat nuk do të mbarojnë kurrë dhe sa më shumë që t’i zotërojë dikush ato aq më shumë do të frymëzojë me mijëra njerëz.

Së fundmi, ne ju prezantojmë me një artist i cili krijon figura absolutisht mahnitëse dhe zbavitëse të sapunit që janë shumë të bukura për t’u përdorur. “Bright Side” ju sjell pak krijimtaria dhe origjinaliteti i këtij artisti i cili me siguri ka qëllimin ta kthejë kohën që kaloni në dush, në magjike e përrallore.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ndonjëherë, nëse vë në punë imagjinatën, të dyja mund të kombinohen dhe të formojnë një bashkëpunim shumë unik. Si në rastin e punës së artistit brazilian Fabio Gomes Trindade, i cili bën murale duke shfrytëzuar pemët si flokë të personazheve që vizaton.

Rezulton se, me talent të mjaftueshëm, edhe guri mund të shndërrohet në diçka kaq delikate si një pendë. Disa artistë janë tepër të mirë në punën e tyre sa që skulpturat e tyre duken aq realiste sa do të duhet t’i prekni për t’u siguruar që nuk janë.

“Më pëlqen të bëj një ndryshim në perceptim,”-thotë Ertan Atay, një artist turk dhe stilist grafik mahnitës me 418 mijë ndjekës në faqen e tij në Instagram. Qëllimi i Atay me punën e tij është të tërheqë vëmendjen dhe t’i bëjë njerëzit të duan të shikojnë dy herë atë që po shohin.