Artisti më i ri në treg Wicked-K na flet për projektin e tij të parë dhe hapat e ardhshëm!
Live From Tirana • 10:07 02/07/2022
I ftuar në studion e “Live From Tirana” ka qenë një nga artistët më të rinj në tregun muzikor shqiptar, me emrin e tij të artit Wicked-K. Ai ka publikuar së fundmi këngën e tij të parë të titulluar “Mikrofoni”, për të cilën na ka folur ai vetë më shumë… Stenaldo Mëhilli Wicked-K Wizii Dj
Zbuloni disa nga përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura!
Live From Tirana 11:31 13/08/2022
Cilët janë personazhet më të ndjekur në Instagram për këtë javë?!
Live From Tirana 11:30 13/08/2022
Një fan club për të gjithë tifozët e Milan, Elton Guranjaku na zbulon gjithçka!
Live From Tirana 10:19 12/08/2022
Fushata “Shqipëria je ti”, Alketa Gaxha flet më shumë për TAR!
Live From Tirana 10:17 12/08/2022
Nga “At The Movies” në përkthyese, Arta Sinamati flet për librin “Nuk përfundon kështu”!
Live From Tirana 10:15 12/08/2022
Artion Vreto për situatën turistike në jugun e Shqipërisë: “Nuk ka ndonjë grek që shan Mykonos”!
Live From Tirana 10:16 11/08/2022
Dy psikologet tregojnë më shumë për librin e tyre mbi çrregullimet e shëndetit mendor!
Live From Tirana 10:12 11/08/2022