Artistja më e re në treg Arsi Bako na njeh më shumë me këngën e saj “More than friends”!
Live From Tirana • 09:53 23/06/2022
E ftuar në “Live From Tirana” ka qenë Arsi Bako, një nga artistet më të reja në tregun muzikor. Ajo ka publikuar këngën e saj “More than friends” që është bërë pjesë e “The Top List” në Top Awards këtë javë, për të cilën na ka folur vetë ajo më shumë… Elios Shuli Arsi Bako Danko Dj
Çfarë i ndodh të porsalindurve? Zbulojeni në shfaqjen teatrale “Gruaja e thyer”!
Live From Tirana 13:21 25/03/2023
Ina Kollçaku: “Keisi priste nga Kristi mashkullin toksik, ai thjesht u tregua kavalier…”!
Live From Tirana 11:12 24/03/2023
Kënga që i kujton Zhaklina Gjollës “BBV”: “Rrija në botën time…”
Live From Tirana 11:10 24/03/2023
A do të dalë Luizi nëse largohet Kiara?! Neda Balluku: “Është vetëm një presion që i bën publikut”!
Live From Tirana 12:14 23/03/2023
Eldis Arrnjeti tregon për karrierën dhe ngjashmërinë e zërit të tij me të ndjerin Gent Demaliaj!
Live From Tirana 12:11 23/03/2023
Këngët që kanë lënë më shumë gjurmë në jetën e Enxhi Nasufit…
Live From Tirana 09:37 22/03/2023
Këngët e Lady Gaga sjellë nga zëri i ëmbël i Gresa Gjocera!
Live From Tirana 14:03 21/03/2023