Botë e Çuditshme Design Lifestyle

Artistja që i kthen gjethet e rënë në art me qëndisje shumëngjyrëshe…

Artistja braziliane Laura Dalla Vecchia përdor natyrën si një kanavacë dhe pikë qendrore të artit të saj. Ajo merr atë që kanë për të ofruar pemët lokale, gjethet e tyre dhe i qëndis mbi to kafshët me ngjyra të ndryshme. Rezultatet janë mahnitëse dhe frymëzojnë një lidhje më të thellë me mjedisin që na rrethon. Kënaquni dhe shijoni punët më të mira të kësaj artisteje:

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9

 

Ju sjellim në vëmendje Flóra Borsi, një fotografe profesioniste dhe artiste e vetë-mësuar e Photoshop-it, e cila përfshin të dyja talentet në artin e saj. Borsi vendosi të kapte ngjashmëritë midis njerëzve dhe kafshëve në serinë e saj unike. Peshqit, ketrat dhe mjellmat janë vetëm disa nga speciet që janë pjesë e këtyre autoportreteve.

Stili imagjinativ i portreteve të Flóra Borsit të lë pa fjalë dhe ne vendosëm të ndajmë me ju disa foto nga projektet e saj mbresëlënëse. Jeni gati?! Hidhini një sy duke klikuar në këtë link.