Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Asgjë nga ato që ti vesh, nuk është aq e rëndësishme sa buzëqeshja!
Ju Flet Trupi • 12:43 18/01/2021
“Ju flet trupi” emisioni radiofonik, i cili ju informon mbi gjithçka për gjuhën e trupit. Ne nuk mund të jetojmë dot pa gjuhën e trupit, fakte të çuditshme dhe tepër interesante që duhet t’i dini patjetër, prezantohen nga dyshja Adi Pojana dhe Foni Ilia. Sot u diskutua për buzëqeshjen, ku ka më bukur sesa të flasësh për gjestin që na zbukuron ditën?! Por si krijohet buzëqeshja? Te një buzëqeshje lumturie jo vetëm cepat e buzëve ngrihen me drejtim për lart, por dhe muskujt rreth syve kontraktohen, ndërsa te një buzëqeshje e ftohtë duken vetëm buzët që buzëqeshin dhe asgjë tjetër. Si e mashtron buzëqeshja trurin?! Ne e mashtrojmë trurin duke buzëqeshur tinëz, duke u hequr si të gëzuar për t’i dhënë trurit se ne jemi të lumtur. Por përsëri ne dalim zbuluar… Fotografët kërkojnë nga ju që të thoni “djathë” sepse kjo fjalë bën që të tërhiqen prapa muskujt e mëdhenj zygomatikë. Por rezultati është një qeshje e gënjeshtërt dhe një foto jo e sinqertë. Burrat buzëqeshin më pak se gratë, është në natyrën e burrit për tu treguar burrë sepse kur jemi të vegjël ne qeshim afërsisht 400 herë në ditë… Buzëqeshja nis te foshnja që 5 -javëshe për të tërhequr vëmendjen e nënës. Buzëqeshja pasuron ata që e marrin, pa varfëruar ata që e japin, prandaj dhroni sa më shumë sepse fundja është një sëmundje ngjitëse dhe ti po injekton një ‘shërim’ për personat pranë teje. Adi Pojana Foni Ilia
Cila është arsyeja që femrat kanë mustaqe?! Kultura japoneze zbulon sëmundjet në bazë të…
Ju Flet Trupi 17:54 31/07/2021
Po ju i pëlqeni thashethemet? Adi dhe Foni flasin për kënaqësinë që marrin njerëzit kur i bëjnë ato!
Ju Flet Trupi 14:55 24/07/2021
Problemi më i madh që njeh njerëzimi, Adi dhe Foni na tregojnë mbi marrëdhënien nuse-vjehrrë!
Ju Flet Trupi 18:33 17/07/2021
Adi dhe Foni ju tregojnë si të dalloni një narcist!
Ju Flet Trupi 16:16 12/07/2021
Çfarë është dhe si t’i shpëtojmë ligjit të zilisë?! Këtë na e mësojnë Adi dhe Foni!
Ju Flet Trupi 16:19 05/07/2021
Çfarë duan gratë? Përgjigjen për këtë pyetje jua tregojnë Adi dhe Foni!
Ju Flet Trupi 17:09 26/06/2021
Po ju si mendoni? A shtohet tradhëtia në çift, pas ardhjes së një pjesëtari në familje?!
Ju Flet Trupi 16:30 19/06/2021
Flirtimi, dashuria dhe si të sillemi gjatë një lidhjeje romantike
Ju Flet Trupi 13:10 14/06/2021
95% e veprimeve tona i bëjmë pa vetëdije!
Ju Flet Trupi 16:17 05/06/2021
Çfarë pëlqen një femër tek një mashkull?!
Ju Flet Trupi 12:03 23/05/2021
Çfarë shikojnë meshkujt te një trup femëror?
Ju Flet Trupi 20:07 15/05/2021
Cilat janë shenjat që ngjallin interes erotik?!
Ju Flet Trupi 17:05 08/05/2021
Makiazhi jep një theksim të madh të besimit në imazhin e një gruaje!
Ju Flet Trupi 16:55 01/05/2021
A dukemi më tërheqës kur pimë duhan?
Ju Flet Trupi 18:39 24/04/2021
Cila është domethënia e formave të rrudhave në fytyrë?!
Ju Flet Trupi 17:55 17/04/2021
Çfarë roli luajnë rrudhat e ballit?
Ju Flet Trupi 14:09 12/04/2021
Çfarë janë fytyrat e Jin e Jang dhe karakteristikat e tyre sipas japonezëve?!
Ju Flet Trupi 21:28 03/04/2021
A i zgjedhim kafshët shtëpiake duke u bazuar tek vetja jonë?!
Ju Flet Trupi 16:14 29/03/2021
Si lëvizim pjesët e trupit dhe gjymtyrët për të komunikuar dhe përçuar mesazhe
Ju Flet Trupi 15:18 22/03/2021
Çfarë sinjalesh përcjellim përmes këmbëve?
Ju Flet Trupi 10:32 16/03/2021
Hapsirat që ndikojnë në jetën e përditshme, ja si të shmangni konfliktet…
Ju Flet Trupi 22:44 08/03/2021
Mos hidhni parfum në takimin e parë!
Ju Flet Trupi 20:56 27/02/2021
“Ju flet trupi” zbulon sekretet e flirtimit…
Ju Flet Trupi 21:02 20/02/2021
Si komunikojmë me lëvizjet e duarve?
Ju Flet Trupi 14:48 08/02/2021
Tërësia e shenjave me gishta!
Ju Flet Trupi 15:06 30/01/2021
Rëndësia e gjuhës së nënvetëdijshme
Ju Flet Trupi 18:41 25/01/2021
Asgjë nga ato që ti vesh, nuk është aq e rëndësishme sa buzëqeshja!
Ju Flet Trupi 12:43 18/01/2021
Komunikimi me duar, gjestet që mbajnë bisedën nën kontroll!
Ju Flet Trupi 17:10 09/01/2021
Si komunikojmë verbalisht nëpërmjet vetullave?
Ju Flet Trupi 12:29 26/12/2020