“Ashiku”, një këngë dedikuar Kiarës dhe Luizit nga Lei, Jonida dhe Elios!
S'e Kam me Ty • 10:19 03/02/2023
3 protagonistët e "S'e kam me ty", Jonida Aliçkolli, Lei Kraja dhe Elios Shuli, vijnë me "Ashiku", një këngë dedikuar banorëve të "Big Brother VIP" dhe aq më tepër Kiarës dhe Luizit. Jonida Aliçkolli Lei Kraja Elios Shuli
Ja çfarë duhet të bëni që të ngelni shtatzënë!
S'e Kam me Ty 20:59 31/03/2023
Kristi nuk dallon gomarin nga gomarica!
S'e Kam me Ty 19:03 31/03/2023
Merrni mashkullin që ju do shpirti!
S'e Kam me Ty 19:02 31/03/2023
Kërcënimet në “Për’Puthen” s’kanë fund!
S'e Kam me Ty 18:59 31/03/2023
Vetëm Luizi mund ta rrëzojë Edi Ramën!
S'e Kam me Ty 18:58 31/03/2023
Derisa të vijë i duhuri, merruni me të gabuarit!
S'e Kam me Ty 18:55 31/03/2023
A e dini besëtytninë për bjondet?!
S'e Kam me Ty 18:54 31/03/2023