“At The Movies” ju njeh me disa nga aktorët më të njohur të Hollywood-it që janë bërë dhe regjisorë!
@ the Movies • 08:52 04/03/2023
Në këtë episod të “At The Movies” Edi dhe Edea na kanë njohur me disa nga aktorët më të njohur që janë bërë dhe regjisorë. Ja cilët janë ata… Edea Demaliaj Edi Hallaçi Dj XXL
Zbuloni disa nga filmat më të mirë të bazuar në histori të vërtetë!
@ the Movies 16:02 03/06/2023
Çfarë të shihni këtë javë në kinema?! Ja sugjerimet e Cineplexx!
@ the Movies 15:59 03/06/2023
Gjithçka që duhet të dini për Margot Robbie dhe karrierën e saj kinematografike!
@ the Movies 07:58 27/05/2023
Zbuloni filmat më të rinj të Cineplexx!
@ the Movies 07:57 27/05/2023
Njihuni me Top 5 filmat që priten të dalin premierë këtë verë!
@ the Movies 10:59 20/05/2023
Çfarë të shohim këtë javë në kinema? Ja premierat e Cineplexx!
@ the Movies 09:57 20/05/2023
Makina sportive, muzikë, pije e dhurata/Eventi i organizuar nga Cineplexx për filmin “Fast X”!
@ the Movies 10:32 13/05/2023