Celebrities Gossip

Ata sillen si ‘fëmijë të llastuar’, por si do të veprojë Mbretëresha Elizabeth me Meghan dhe Harry?!

Mbretëresha do të irritohet nga kërcënimi i Princit Harry për të çuar qeverinë në gjykatë për sigurinë e tij, ka pohuar një ekspert. Duka thotë se nuk është në gjendje të kthehet në Mbretërinë e Bashkuar me gruan Meghan dhe fëmijët e tyre Archie dhe Lilibet pasi nuk është i sigurt pa mbrojtjen e specializuar të policisë.

Familja humbi sigurinë e financuar nga taksapaguesit kur u largua nga familja mbretërore në vitin 2020 dhe përdori një alternativë private për jetën e tyre të re në SHBA. Ai dëshiron të paguajë për ndihmën e policisë, në përputhje me planin e çiftit për t’u bërë financiarisht i pavarur, por Home Office e ka refuzuar këtë. Harry tani ka aplikuar për një rishikim gjyqësor kundër vendimit.

Ingrid Seward, kryeredaktor i revistës Majesty, thotë për Mirror se lëvizja e tij e fundit nuk do të ketë dakord Mbretëreshën, e cila aktualisht po merret me pasojat nga çështja ligjore e Princit Andrew. Ajo shpjegon:

Kërcënimi i Princit Harry për veprime ligjore kundër qeverisë së gjyshes së tij nuk do të mbarojë me dashamirësi me të. Mbretëreshës nuk i pëlqen të kërcënohet. Edhe pse kërcënimi nuk i drejtohet asaj personalisht, është një kërcënim që është nën juridiksionin e saj. Kjo do ta mërzisë dhe irritojë atë. Ajo nuk ka dëshirë të tjetërsojë Dukën dhe Dukeshën e Sussex-it, por nëse ata sillen vazhdimisht si fëmijë të llastuar që përpiqen të arrijnë rrugën e tyre, ajo do të detyrohet ta bëjë këtë.