“Atlas” me Jennifer Lopez dhe jo vetëm/Filmat më ‘IN’ të momentit, ja çfarë të shihni në Netflix!
@ the Movies • 00:07 08/06/2024
Ashtu si çdo javë, Edi dhe Edea na kanë njohur me filmat më të rinj që po shfaqen në Cineplexx, si dhe ato që pritet të vijnë së shpejti në ekran. Po ashtu ata kanë zbuluar dhe filmat më ‘trending’ të momentit në Netflix. Edea Demaliaj Edi Hallaçi Dj XXL
Nga premiera e Cineplexx deri tek sugjerimet e filmave që nuk duhet t’i humbisni nëse po udhëtoni…
@ the Movies 09:39 20/07/2024
Nga premierat e Cineplexx e deri tek filmat që do të vijnë së shpejti, gjithçka që duhet të dini!
@ the Movies 18:11 13/07/2024
Njihuni me filmat më të mirë të Meryl Streep ndër vite!
@ the Movies 20:06 06/07/2024
Nga premierat e Cineplexx deri tek 10 fakte interesante për ‘Despicable Me’ vetëm në “@ The Movies”!
@ the Movies 21:07 29/06/2024
Njihuni me filmat që duhen parë gjatë Kampionatit!
@ the Movies 18:05 22/06/2024
Filmat më të rinj në Cineplexx dhe çfarë pritet të vijë së shpejti, ja çfarë na zbulon Edi dhe Edea!
@ the Movies 18:05 22/06/2024
Njihuni me filmat motivues dhe ato me tematikë futbollin!
@ the Movies 18:04 22/06/2024