Ledion Liço

“Reminiscence” një film nga krijuesja e “Westworld”, por shumë larg gjenialitetit të serialit fiksues. Kritikë.
“Woodstock ’99” pak histori (e nevojshme) muzikore për brezin që diva u duket Genta Ismajli… Kritikë.
Janë gjërat e vogla tek “The Little Things” që e bëjnë atë një film të ‘vogël’. Kritikë
E kujt ja priste mendja që “The Suicide Squad” do ishte kaq argëtues, i përgjakshëm por shumë argëtues. Kritikë.
“The White Lotus”! Një satirë brilante për ata që kanë stomak për humor të zi në kohën e ‘Cancel Culture’. Kritikë.
“Naufragi” – Një copëz depresive nga Italia moderne. Por ka dritë në fund të tunelit… Kritikë.
“Spirit Untamed” – një film familjar me heroin e pabindur i cili në këtë film të dytë është i butë sa një lepur nën efektin e qetësuesve. Kritikë!
“How to become a Tyrant” rregulla sarkastike për t’u bërë Tiran, dhe secili prej nesh mund të bëhet i tillë. Kritikë.
“Catch and Kill: The Podcast Tapes” një leksion mbi gazetarinë dhe përbindëshin Harvey Weinstein.
Carrie Bradshaw takon Christian Gray në “SexLife”-in e Netflix-it, në një serial shabllon dhe budalla gati në mënyrë kriminale. Kritikë
Peter Rabbit 2, gjysëm animim, gjysmë jo. Përfundimi gjysma-gjysma i tëri/ Kritikë
Romani i Brit Bennett, “The Vanishing Half”, një histori për fuqinë e prejardhjes! Kritikë.
“Luca” Wow çfarë filmi! Kritikë.
“Breaking Boundaries: The Science of Our Planet”, fakte tmerruese të rrëfyera varfër/ Kritikë
“Mare of Easttown” – seriali i zhanrit dramë/krim i HBO është i shkëlqyer për këto arsye… Kritikë.
“The Conjuring: The Devil made me do it” – nuk është filmi i rradhës me ekzorcisëm. Kritikë.
Për ata që nuk u rritën kurrë dhe vazhdojnë të ëndërrojnë!
“F.R.I.E.N.D.S”, ribashkimi, fundi i një ere – Kritikë