Autobusi mbi Lanë një instalacion, cili është mendimi i qytetarëve?!
OTM X ALBANËN • 09:07 10/05/2022
Pas aksidentit të autobusit të Unazës mbi Lanë, Bashkia sugjeron që të mos zhvendoset por të qendrojë aty si një instalacion. Kjo do të shërbente si ndërgjegjësim për rregullat e qarkullimit. Por çfarë mendimi kanë qytetarët mbi këtë? A janë ata dakord? Albana Ruçi Saix Dj
Çfarë mendojnë qytetarët lidhur me operacionet plastike?
OTM X ALBANËN 09:22 25/06/2022
Cilat janë profesionet e së ardhmes?
OTM X ALBANËN 09:47 24/06/2022
Për çfarë shpenzojnë më shumë të rinjtë?
OTM X ALBANËN 10:24 18/06/2022
A lexojnë të rinjtë ditët e sotme? Pse janë shkëputur nga librat ata?
OTM X ALBANËN 10:18 18/06/2022
A janë të kushtueshme pushimet në Shqipëri?
OTM X ALBANËN 10:48 10/06/2022
Muzika shqiptare dhe artistët, më mirë vitet e fundit apo dikur?!
OTM X ALBANËN 09:37 04/06/2022
Ulet nota mesatare e pranimit në universitet, si e shohin të rinjtë këtë vendim?!
OTM X ALBANËN 09:42 01/06/2022