Avni Ponari: “Basketbollistët shqiptarë janë të shkëlqyer deri në moshën 20-vjeçare!”
PASÓ • 16:22 04/02/2023
Emisioni më i kërkuar nga të gjithë fanatikët e sportit. Një program sportiv prej 120 minutash i rikthehet informacionit dedikuar sportit çdo javë. Konceptuar si një emision info-argëtues, informohuni mbi faktet, njihuni me protagonistët dhe qëndrimet e tyre. Glenti Nallbani Edi Manushi Redi Jupi Dj Ankloe Lorenc Jemini Gëzim Sinemati Avni Ponari
Ervin Salianji: “Me Poloninë u duk sikur ishim të barabartë!”
PASÓ 17:40 01/04/2023
Pse Uzuni nuk ka të njëjtin rendiment si në Klub dhe në Kombëtare?
PASÓ 17:37 01/04/2023
Redi Jupi i bindur se Kombëtarja është më e mirë se Çekia dhe Polonia!
PASÓ 17:36 01/04/2023
Pse do të ishte gabim mos të luante Asllani te Kombëtarja?
PASÓ 17:35 01/04/2023
M. Zeka: “‘Federata Kosovare e Futbollit’ udhëhiqet në mënyrë mafioze!”
PASÓ 17:23 25/03/2023
Erion Braçe: “Kombëtarja është në presion shumë të madh!”
PASÓ 17:22 25/03/2023
Del lista zyrtare e Kombëtares! “Shoh shumë ndryshime drastike…” Për kë e ka fjalën Ervin Fakaj?
PASÓ 18:13 18/03/2023