Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

Avokatja mohoi akuzat kundër Meghan Markle, dyshohet vërtetësia e saj!

Avokatja e Meghan Markle nuk është në asnjë pozicion të dijë se pretendimet ngacmuese ndaj dukeshës janë të pavërteta, ka pohuar një ekspert mbretëror. Në dokumentarin e BBC-së, “The Princes and The Press”, Jenny Afia tha se kishte pasaktësi masive në historinë që Meghan kishte ngacmuar disa anëtarë nga stafi i saj.

Akuzat u shfaqën publikisht në mars të këtij viti dhe u cilësuan si një fushatë shpifjeje e llogaritur. Në emisionin “The Royal Beat” të True Royalty TV, eksperti mbretëror Richard Kay vuri në dyshim komentet e avokates së Meghan. Ai tha:

Gjëja që më goditi në lidhje me Jenny Afia ishte ku ajo tha kategorikisht, si avokate e Meghan, se akuzat për ngacmim ishin të pavërteta. Ajo nuk është në gjendje ta dijë këtë. Ajo mund të kishte thënë ‘Unë jam këshilluar si avokate e saj se akuzat janë të pavërteta’, por ajo nuk ishte aty dhe ajo nuk e di se cila është natyra e hetimit nga Pallati Buckingham.

Gjatë dokumentarit, të transmetuar të hënën mbrëma, zonja Afia u pyet nga prezantuesja Amol Rajan nëse historia rreth akuzave për ngacmim, e cila u shfaq për herë të parë në The Times, ishte e saktë. Ajo i tha programit:

Akuza e përgjithshme ishte se Dukesha e Sussex-it është fajtore për ngacmim. Absolutisht jo. Gjëja e parë është të jesh vërtet i qartë se çfarë është bullizmi. Ajo që në të vërtetë do të thotë ngacmim është përdorimi i pahijshëm i pushtetit qëllimisht dhe në mënyrë të përsëritur për të lënduar dikë fizikisht ose emocionalisht. Dukesha e Sussex-it e ka mohuar absolutisht se e ka bërë ndonjëherë këtë. Thënë kështu, ajo nuk do të donte të mohonte përvojën personale të askujt.