Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
AZRA zbulon gjithçka për TAR, nga hapat e parë në muzikë deri te projektet e së ardhmes!
Lancio • 16:46 23/10/2021
AZRA dha një intervistë ekskluzive për Top Albania Radio në "Lancio", ku zbuloi gjithçka lidhur me karrierën e saj muzikore! AZRA Albana Ruçi Wizii Dj
Sardi Strugaj flet në lidhje me problemet që hasin me këngët e tyre artistët e mëdhenj!
Lancio 16:27 30/11/2021
I ftuar në “Lancio”, Sardi Strugaj zbulon detaje të reja rreth këngë së tij “Sytë” dhe jo vetëm…
Lancio 16:26 30/11/2021
Sardi Strugaj na zbulon disa të pathëna lidhur me projektet e tij dhe jo vetëm…
Lancio 16:25 30/11/2021
Nga “Malli” tek hapat e tij të ardhshëm, çfarë ka planifikuar Gesko?!
Lancio 15:58 16/11/2021
Nga bashkëpunimi me Zerka-n, deri te këshilla për Palomën, Alandy zbulon gjithçka për TAR!
Lancio 17:37 09/11/2021
Nga kënga e tij e re e deri tek projektet e tij të ardhshme, Killua rrëfen gjithçka!
Lancio 17:55 02/11/2021
Jonisa dhe Arnon tregojnë çdo gjë rreth projektit të tyre “I Got You” dhe planeve për të ardhmen!
Lancio 18:51 28/10/2021