Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Bes Kallaku: “I lashë Xhensilës roje te shkolla për të marrë informacion për të.”
Dita e 8 • 16:03 31/05/2021
Bes Kallaku ka treguar detaje për njohjen e tij me Xhensilën për “Dita e 8”. Aktori i njohur është shprehur se ka qenë dashuri me shikim të parë dhe si çdo çift, edhe ata të dy kanë debate e zënka, por e rëndësishme është që kanë gjetur mirëkuptimin mes njëri-tjetrit. Bes Kallaku Akil Pano Wizii Dj
Ilir Çumani sjell problematikat e jetimëve, në komunizëm ata trajtoheshin me dinjitet!
Dita e 8 20:11 08/07/2021
Rrëfimi i neurologes shqiptare në SHBA, Lubonja: Si burri im u kthye nga vdekja në jetë!
Dita e 8 19:58 01/07/2021
Sfidat dhe ëndrrat e rinisë shqiptare në sytë e dy studentëve shqiptarë! Dëshirojnë ata të largohen nga Shqipëria për një jetë më të mirë jashtë?
Dita e 8 16:52 24/06/2021
Edi Gogu dhe Toni Gogu zbulojnë se cili është ‘kapiteni’ në familjen e tyre dhe tregojnë sekretin për një prindërim të shëndetshëm…
Dita e 8 20:15 17/06/2021
Xhoi Jakaj: “Kërkohet shpesh dënimi me vdekje, jam totalisht kundër!”
Dita e 8 18:55 10/06/2021
Mirela Arqimandriti: “Në Shqipëri prindërit i bërtasin fëmijës për notat, nuk kujdesen mos vriten!”
Dita e 8 18:53 10/06/2021
Shqipëria nën pushtimin e dhunës, frikës dhe krimit! Të ftuara Mirela Arqimadriti dhe Xhoi Jakaj
Dita e 8 18:40 10/06/2021