Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip Showbiz

Bill Gates mund ta përjashtojë Melinda Gates nga fondacioni i përbashkët në vitin 2023!

Bill Gates dhe Melinda Gates janë një nga ish-çiftet më të përfolura kohët e fundit. Lajmi për ndarjen e tyre bëri bujë në media dhe të shumtë ishin ata që u përpoqën të gjejnë shkakun e këtij divorci.

Këtë herë, dyshja vjen me një tjetër njoftim, teksa kanë vendosur të provojnë të menaxhojnë fondacionin e tyre të përbashkët pa përjashtuar njëri-tjetrin. Megjithatë, kjo do jetë një periudhë prove, pasi i kanë dhënë vetes një mundësi dy-vjeçare për të testuar nëse kjo gjë do të funksionojë.

Dy muaj më parë, kur dyshja njoftoi divorcin, ata u shprehën se fondacioni i tyre do të vazhdojë të menaxhohet në mënyrë të përbashkët. Megjithatë, këtë të mërkurë u njoftua se asgjë nuk është vendosur ende, dhe ish-çifti do të tentojë të bëjë diçka të tillë për dy vitet e ardhshme.

Nëse bashkëpunimi i tyre nuk do të mund të funksionojë më, Bill Gates do të vazhdojë të kontrollojë fondacionin, ndërkohë që Melinda Gates do të arrijë të marrë përfitime personale për punën e saj shumëvjeçare. Por problemi është se asaj do t’i duhet t’i investojë në projektet e saj personale këto para.

“The Gates Foundation” është një nga fondacionet e bamirësisë më të mëdha në botë, dhe dyshja e ndjen këtë kompani si “fëmijën e katërt”. Gjithçka mbetet për t’u parë, nëse dyshja do ta mund ta menaxhojë në mënyrën e duhur bashkëpunimin e tyre, apo nëse ata do të ndërthurin jetën e tyre profesionale me atë personale.