Celebrities Health & Beauty

Bjonde apo brune? Ju prezantojmë me 18 të famshme që “eksploruan të dyja botët”!

Bjonde apo brune-është një debat bukurie që duket se nuk do të përfundojë kurrë, por a duhet të zgjedhim vërtet? Charlize Theron, Scarlett Johansson, Cameron Diaz, Rihanna dhe shumë gra të tjera të famshme vendosën që jo vetëm të zgjedhin njërën anë, por të përjetojnë më të mirën nga të dy botët.

Bright Side tregon 18 gra të famshme që lyen flokët e tyre në nuanca të lehta dhe të errëta dhe dukën mrekullisht bukur tek të dyja. Ne nuk mund të zgjedhim të preferuarën tonë. Mundeni ju?

Margot Robbie

Charlize Theron

Scarlett Johansson

Emma Watson

Jessica Biel

Jessica Alba

Dakota Fanning

Zooey Deschanel

Drew Barrymore

Cameron Diaz

Jennifer Lawrence

Rihanna

Dakota Johnson

Shailene Woodley

Dua Lipa

Zendaya

Keira Knightley

Selena Gomez