Blerta dhe Gresa tregojnë gjithçka për “20 rrugë për 20 gra të vrara në një vit”!
Live From Tirana • 10:10 18/01/2022
Të ftuara në emisionin “Live From Tirana” kanë qenë Blerta dhe Gresa nga Kolektivi Feminist në Tiranë. Ato kanë folur në lidhje me iniciativën impresionuese kur 20 rrugë të qytetit kanë marrë emrin e 20 grave të vrara në vendin tonë. Për këtë nismë të dyja vajzat kanë shpjeguar se si ka lindur e gjithë ideja. Stenaldo Mëhilli Jonida Aliçkolli Blerta Gresa Danko Dj
Artur Havalja zbulon më shumë rreth komunitetit të sporteve urbane!
Live From Tirana 09:37 18/05/2022
Edessa zbulon si lindi ideja e remix-it të “Ma leht pa dhimbje”!
Live From Tirana 09:33 18/05/2022
“Eurovision Song Contest” parë nga sytë e Isli Islamit!
Live From Tirana 10:11 17/05/2022
Si i ka parë Mario Deda performancat në “Eurovision 2022”?!
Live From Tirana 10:10 17/05/2022
Kristina Mere, gazetarja që qëndron pas ‘reality show’ më të rëndësishme në Top Channel!
Live From Tirana 09:47 14/05/2022
Zbuloni kush e kryeson “Social Top 5” këtë javë…
Live From Tirana 09:43 14/05/2022
Smartphone dhe fëmijët, si ndikon kjo në shëndetin e tyre! Lira Gjika na zbulon gjithçka!
Live From Tirana 09:40 14/05/2022