Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Bletës i hajmë mjaltin, ndërsa mushkonjës…
Propaganda • 17:47 20/05/2021
Çunat e "Propagandës" sjellin plot humor rubrikat e tyre të veçanta dhe sondazhi "Më mirë të na pickojë bleta apo mushkonja" merr përgjigjet më 'funny'. Aleksandër Grami Jorke Broka Erblin Bajko Roland Saro
Katërshja e “Propagandës” sjell sondazhin e ditës ku u diskutua nëse është më mirë një shaka e kripur apo një gënjeshtër e ëmbël…
Propaganda 15:12 11/06/2021
Pse na thonin kur ishim fëmijë që na ka sjellë lejleku?
Propaganda 14:38 03/06/2021
Çunat propagandojnë për dhëmbët e Jorkes?!
Propaganda 19:40 31/05/2021
Bletës i hajmë mjaltin, ndërsa mushkonjës…
Propaganda 17:47 20/05/2021
4 “propagandistët” sjellin plot humor sikletin e shqiptarëve në plazh!
Propaganda 19:39 13/05/2021
Çunat e “Propagandës” zbulojnë fjalë shqip që nuk i kishim dëgjuar më parë
Propaganda 17:57 06/05/2021
Katërshja “propagandon” mendimet e lira pas zgjedhjeve
Propaganda 21:16 29/04/2021
Të hash me duar apo me lugë/pirunj?
Propaganda 12:59 22/04/2021
Pse nuk duhet festuar ditëlindja 1 ditë para?
Propaganda 15:21 15/04/2021
Të jesh hundë lesh apo qafë lesh?
Propaganda 14:39 08/04/2021
Të përdorësh pastë dhëmbësh apo çëmçakëz?
Propaganda 13:49 01/04/2021
Të ngecësh në ashensor apo në tualet?
Propaganda 17:15 25/03/2021
Të bësh saçme apo të përdorësh facoleta?
Propaganda 15:27 18/03/2021
T’i hash apo t’i presësh thonjtë? Djemtë na zbulojnë vesin e të gjithë shqiptarëve!
Propaganda 15:51 12/03/2021
Përse njerëzit shkojnë në tualet me telefon? Çunat zbulojnë arsyet
Propaganda 14:38 05/03/2021
Propaganda: Çfarë kanë Vip-at më shumë se njerëzit e thjeshtë?!
Propaganda 11:45 05/03/2021
Propaganda i këndon ‘Bagëtisë e Bujqësisë’
Propaganda 11:44 05/03/2021
“Propaganda” nisi dhe nuk na zhgënjeu aspak!
Propaganda 19:01 18/02/2021