“Borëbardha” e treguar si kurrë më parë…
Merre me Long Show • 19:47 18/03/2023
Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota.Në program nuk do të mungojnë edhe intervistat me personazhe publik por edhe individë të profesioneve të ndryshme, të cilët do të jenë të ftuar në studio dhe do të bashkëbisedojnë me moderatorët për gjëra që i përkasin të ftuarit dhe sigurisht për gjëra që nuk i përkasin aspak. Ermir Topi Gent Hazizi Dj Ankloe
50 mijë lekë nga TAR për Luizin!
Merre me Long Show 01:29 26/03/2023
Mosha më erektive sipas Zhaklinës!
Merre me Long Show 19:41 25/03/2023
Zhaklin Lekatari V.S Maskilizmi!
Merre me Long Show 19:40 25/03/2023
Paratë “zhul” në Shqipëri!
Merre me Long Show 19:39 25/03/2023
“Borëbardha” e treguar si kurrë më parë…
Merre me Long Show 19:47 18/03/2023
Rritet çmimi i ballokumes, me të edhe m2 (metri katror)!
Merre me Long Show 19:43 18/03/2023
Efektivi kapet me 100 mijë € ndërsa rumunët me 260 kg kanabis!
Merre me Long Show 19:43 18/03/2023