Celebrities Gossip Showbiz

Britney Spears bën ‘unfollow’ motrën e saj në Instagram!

Britney Spears nuk po e ndjek motrën e saj Jamie Lynn Spears në Instagram pasi grindjet familjare vazhdojnë. Megjithatë, ndërsa këngëtarja 40-vjeçare ka ndërprerë lidhjet me motrën e saj më të vogël në rrjetet sociale, Britney është ende një nga 600 personat që Jamie Lynn ndjek që nga mëngjesi i së hënës.

Unfollow-i i Britney vjen në mes të një përçarjeje të vazhdueshme mes dyshes, e cila u bë e dukshme gjatë betejës së këngëtares për t’u çliruar nga konservatori i saj, i cili u ndërpre pas 13 vitesh në nëntor. Gjatë gjithë rastit dhe pas fitores së saj, Britney foli kundër anëtarëve të familjes së saj, përfshirë motrën e saj 30-vjeçare.

Britney gjithashtu sulmoi prindërit, mamanë Lynne dhe babin Jamie, të cilët kishin kontrolluar kryesisht kujdestarinë e saj gjatë viteve. Fansat e yllit të popit akuzuan familjen se dyshohet se ka përfituar nga ajo financiarisht, diçka që Jamie Lynn e mohoi publikisht. Në korrik, Britney u ofendua me motrën e saj duke mbuluar një remix të një prej këngëve të saj në Radio Disney Music Awards 2017, ku ajo u nderua.
Britney shkroi në atë kohë:

Nuk më pëlqen që motra ime u shfaq në një shfaqje çmimesh dhe interpretoi këngët e mia në remix! I ashtuquajturi sistemi im i mbështetjes më lëndoi thellë!

Ndërsa Britney nuk e ndjek më motrën e saj në kanalin e mediave sociale, disa nga llogaritë që ajo ndjek përfshijnë të fejuarin e saj Sam Asghari dhe një numër ikonash muzikore, si Paul McCartney, Elton John, Janet Jackson, Beyoncé dhe Adele.