Art & Kulturë Sot Nuk Është e Hënë

Bukinist dhe TAR sjell të gjithë librat e Yuval Noah Harari në dorën tuaj me një ulje fantastike!

Për të gjithë ju që nuk e njihni Yuval Noah Harari është shkrimtari libanez i cili konsiderohet si një nga mendjet më brilante, me njohuri në shumë disiplina për të shpjeguar origjinën e qenies njerëzore e jo vetëm.

Libri i tij bestseller “Sapiens” është trajtuar për disa puntata në emisionin tonë “Sot Nuk Është e Hënë“, e përzgjedhur nga folësi Koloreto Cukali. Ky libër trajton nga këndvështrime të ndryshme evoluimin dhe rolin e njeriut në shekujt e ri.

Një tjetër libër i tij i trajtuar në SHËH është edhe “Homo Deus“, i publikuar në 5-së vjetorin e “Sapiens” i cili deri më tani ka shitur mbi 12 milionë kopje në të gjithë botën. Bukinist.al në bashkëpunim me Top Albannia Radio sjell të gjithë librat e shkrimtarit të shquar në dorën tuaj përmes një uljeje fantastike.

Gjatë këtij muaji, të gjithë librat e autorit Yuval Noah Hararit i gjeni me 20% ulje në Bukinist nëse përdorni kodin “Harari”.

Mos e humbisni këtë mundësi, përfito tani! Libra për mendjen, e muzikë për shpirtin!