Art & Kulturë Sociale Sot Nuk Është e Hënë

Bukinist dhe Top Albania Radio sjell të gjithë librat e Kadaresë në dorën tuaj me një ulje fantastike!

Një shtëpi pa libra është si një dhomë pa dritare.

Top Albania Radio në përpjekje e sipër për të bërë librat ‘cool again’ përmes programeve si ‘Sot Nuk është e Hënë’ nga Koloreto Cukali sjell një hapësirë të re për ju. Tashmë do ta keni më thjeshtë sepse do të përfitoni libra me ulje që ja vlejnë.

Nga sot për një javë librat janë të autorit shumë të dashur, Ismail Kadare. E kush nuk do të donte të lexonte kryeveprat e Kadaresë, të shkrimtarit që na bën të ndihemi krenarë!

Për të përfituar 20% ulje për të gjithë librat e Kadaresë, mjafton të përdorni tek bukinist.al kodin me emrin “Kadare” deri më datë 25 Mars.

Zbuloni çdo javë tituj të rinj në Top Albania Radio.

Libra për mendjen, e muzikë për shpirtin!