Syri kritik i këngëve të Albanit sigurisht që është Miriami! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K • 12:04 19/06/2022
A•Live•Night është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 Episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe profesionale dhe këndojnë live hitet e tyre më popullore. Prodhuar në Studiot e Top Albania Radio, ky është një format origjinal i Top Channel dhe mban vulën e Ledion Liço. Alban Skënderaj
Syri kritik i këngëve të Albanit sigurisht që është Miriami! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:04 19/06/2022
Fëmijët për Alban Skënderaj janë… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:59 19/06/2022
Nëse kërkon në repertorin e muzikës së Albani Skënderaj mund të gjesh… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:56 19/06/2022
“Në këngë duhet të kërkojmë lumturinë..” | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:54 19/06/2022
Përshëndetja e Alban Skënderaj për TAR! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:27 18/06/2022
Alban Skënderaj pak para performancës së tij të shkëlqyer! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:25 18/06/2022
Alban Skënderaj duke u përgatitur për episodin e sotëm! | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 18:24 18/06/2022