A duhet komercializuar dija dhe trashëgimia?!
Çdo gjë është ashtu si duket • 22:50 28/05/2022
Në këtë episod i 'Çdo gjë është ashtu si duket' u diskutua lidhur me një temë shumë delikate dhe të përfolur së fundmi ku një rast i ndodhur në videoklipin e Donaldit, Romeos dhe Elgitit të xhiruar në muzeun e ikonave në Korçë u kritikua për faktin se ky është një veprim që ka 'thyer' marrëdhënien që kemi me objektin e shenjtë. Sokol Çunga Andi Rëmbeci Anna Shkreli Dj Ankloe
A duhet komercializuar dija dhe trashëgimia?!
Çdo gjë është ashtu si duket 22:50 28/05/2022
Cila është vlera e një muzeu?!
Çdo gjë është ashtu si duket 22:49 28/05/2022
Çfarë ndodh kur objekti zhvendoset nga hapësira e shenjtë?!
Çdo gjë është ashtu si duket 22:47 28/05/2022
Eventi i muzikës elektronike në ndihmë të Ukrainës!
Çdo gjë është ashtu si duket 19:42 21/05/2022
Të jesh DJ vajzë në Shqipëri.
Çdo gjë është ashtu si duket 19:40 21/05/2022
Loren Nikaj na njeh më tepër me muzikën techno-elektronike!
Çdo gjë është ashtu si duket 17:48 20/05/2022
Aktivisti dhe poeti Agon Rexhepi shpjegon sloganin e fuqishëm: “Ne jemi familje!”
Çdo gjë është ashtu si duket 17:46 20/05/2022