Edukimi online, një mundësi në zhvillim.
Çdo gjë është ashtu si duket • 18:04 10/06/2022
Besart Xhaferri, ekspert dhe konsulent edukimi dhe karriere ishte i ftuar në “Çdo gjë është ashtu si duket” për t’ju dhënë disa këshilla më se të nevojshme lidhur me zgjedhjen e degës së universitetit. Besart Xhaferri Anna Shkreli Dj Ankloe
Edukimi online, një mundësi në zhvillim.
Çdo gjë është ashtu si duket 18:04 10/06/2022
Çfarë janë aftësitë e transferueshme dhe pse janë të rëndësishme?!
Çdo gjë është ashtu si duket 18:03 10/06/2022
80% e zanateve që ekzistojnë sot, nuk do të ekzistojnë më në vitin 2050!
Çdo gjë është ashtu si duket 18:01 10/06/2022
Gati për universitet? Një guidë e shkurtër mbi zgjedhjen e degës.
Çdo gjë është ashtu si duket 18:29 09/06/2022
A duhet komercializuar dija dhe trashëgimia?!
Çdo gjë është ashtu si duket 22:50 28/05/2022
Cila është vlera e një muzeu?!
Çdo gjë është ashtu si duket 22:49 28/05/2022
Çfarë ndodh kur objekti zhvendoset nga hapësira e shenjtë?!
Çdo gjë është ashtu si duket 22:47 28/05/2022