I ftuar në “Lancio”, Buci këndon “Afër Malit” live në studion e TAR!
Lancio • 20:11 30/09/2022
Ju me siguri i njihni këngët e tij. Buci ishte i ftuar në "Lancio" ku dha një intervistë për të mos u humbur! Buci Albana Ruçi Dj Ankloe
I ftuar në “Lancio”, Buci këndon “Afër Malit” live në studion e TAR!
Lancio 20:11 30/09/2022
Këngët e tij janë virale, Buci në një nga intervistat e tij të para në mediat shqiptare!
Lancio 20:08 30/09/2022
Trekëndëshi i dashurisë Hailey-Justin-Selena!
Lancio 20:31 29/09/2022
Disa nga rastet kur të famshmit janë dënuar për krime të ndryshme!
Lancio 20:42 23/09/2022
Gjithçka çfarë nuk dinit për Jennifer Lopez!
Lancio 20:06 21/09/2022
Gjithçka që nuk dinit për jetën e Amy Winehouse dhe historinë e saj rrëqethëse të dashurisë…
Lancio 18:28 15/09/2022
Faktet që nuk i dinit rreth Drake i zbuloni në “Lancio”!
Lancio 19:39 13/09/2022