Arbana Gashi zbulon më shumë për bashkëpunimin me Bleron dhe projektet e ardhshme!
Lancio • 17:15 20/10/2022
E ftuar në ‘Lancio’ ishte këngëtarja më e re në tregun tonë, Arbana Gashi e cila u bë e njohur për publikun nga bashkëpunimi me Bleron edhe pse numëron tre këngë në repertorin e saj. Arbana Gashi Albana Ruçi Dj Ankloe
Arbana Gashi zbulon më shumë për bashkëpunimin me Bleron dhe projektet e ardhshme!
Lancio 17:15 20/10/2022
Ilir Dushkaj zbulon gjithçka për ‘DWTS’ dhe rrëfen nëse u tregua juria e drejtë me të apo jo!
Lancio 17:12 20/10/2022
Mendoni se e njihni mirë Billie Eilish?! Ja disa fakte që ndoshta nuk i kishit dëgjuar për të!
Lancio 11:28 16/10/2022
Jho Low dhe çmenduritë e tij!
Lancio 18:27 12/10/2022
Histori apo ngjarje të çuditshme që i kanë ndodhur VIP-ave!
Lancio 19:07 10/10/2022
Të pasme të bëra? Çfarë nuk kishit dëgjuar më parë rreth Nicki Minaj!
Lancio 20:01 05/10/2022
‘Top 3’ pyetje të vështira dhe pikante për Buci!
Lancio 20:12 30/09/2022