Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Psikologia Anisa Zaçe jep këshillat e duhura që duhen ndjekur për një jetë të lumtur!
Last Night of 2020 • 17:13 17/09/2021
E ftuar në "Live From Tirana" ishte psikologia Anisa Zaçe për të folur mbi lumturinë dhe çfarë duhet bërë për të qenë të lumtur. Pse disa njerëz nuk po e gjejnë dot kënaqësinë e dëshiruar?! Elios Shuli Anisa Zaçe Wizii Dj
Psikologia Anisa Zaçe jep këshillat e duhura që duhen ndjekur për një jetë të lumtur!
Last Night of 2020 17:13 17/09/2021
Ngjarjet që shënuan 2020, ngjarjet që ndikuan më shumë, që ndryshuan popuj e rrjedhën e jetës tonë
Last Night of 2020, Video Podcasts 16:45 05/01/2021