“Nuk di kur ka lindur Skënderbeu”, Gent Hazizit s’i del e keqja me…
Merre me Long Show • 23:58 20/05/2023
Merre Me Long Show është emision i bashkëbisedimit radiofonik ku nëpërmjet satirës trajtohen ngjarjet aktuale të javës nga vendi dhe bota. Dy moderatorët dhe bashkëautorët, aktori Gent Hazizi dhe skenaristi Ermir Topi, përmes mikrofonit të Top Albania Radios, do të përcjellin në mënyrë argëtuese te dëgjuesit jo vetëm informacion por edhe dukuri të përditshme, problematika, etj. Ermir Topi Gent Hazizi Dj Ankloe
“Nuk di kur ka lindur Skënderbeu”, Gent Hazizit s’i del e keqja me…
Merre me Long Show 23:58 20/05/2023
4 motrat mbesin shtatzënë njëkohësisht!
Merre me Long Show 23:57 20/05/2023
Tre beqaret që i dëshiron cdo mashkull në botë!
Merre me Long Show 23:55 20/05/2023
Gent Zenelaj: “Artistë nuk janë ata që pamë në BB VIP”!
Merre me Long Show 18:20 13/05/2023
Peformancë “tironce” me violinë ekskluzivisht për TAR!
Merre me Long Show 18:16 13/05/2023
Violinistët e mbajnë gishtin e vogël lart për ‘pordhë’!
Merre me Long Show 18:14 13/05/2023
Ronaldo Sharka: “Ka ardhur koha ta prezantojë Arbana Eurovizionin”!
Merre me Long Show 18:12 13/05/2023