7 fëmijët që i morën emrat nga vendi ku u ngjizën!
Ndryshe • 17:57 18/01/2023
E ftuar në “Ndryshe” ishte Dalina Buzi për të komentuar dhe analizuar politikën, showbiz-in shqiptar, Dancing With The Stars, Big Brother Vip Albania e shumë të tjera. Salsano Rapi Adi Pojana Anxhela Baxhija Dj Vini
7 fëmijët që i morën emrat nga vendi ku u ngjizën!
Ndryshe 17:57 18/01/2023
Dalina Buzi: “Kejvinën nuk e lëndon fjala ‘shkepje’, por mendimi i publikut!”
Ndryshe 17:52 18/01/2023
Nga pjesëmarrja në politikë, deri te pasionet e saj, Dalina Buzi flet për gjithçka në TAR!
Ndryshe 17:47 18/01/2023
“Kiara nuk e do Luizin!”- Dalina Buzi s’lë gjë pa thënë për Amosin e Oltën…
Ndryshe 17:28 18/01/2023
Astrologia Pranvera Xhafa: “Elhaida Dani fiton ‘DWTS’, nuk triumfon as Megi as Sara!”
Ndryshe 23:09 28/12/2022
Cila banore e ‘BBV’ vuan nga ‘kakafobia’?
Ndryshe 23:08 28/12/2022
Anxhela shtatzënë? Dr. Llapi ka diçka për t’i thënë nepërkës…
Ndryshe 23:06 28/12/2022