Propaganda diskuton se pse njerëzit duhet të martohen… ose jo!
Propaganda • 17:13 24/07/2021
Këtë puntatë, djemtë e Propagandës diskutuan rreth martesës, se pse duhet të martoheni. Si dhe me anë të një improvizimi plot humor, ata performuan një pjesë diskutimi si të ftuar në emisionin e tyre. Ndiqeni për të shijuar disa minuta me shumë humor! Roland Saro Aleksandër Grami Jorke Broka Dj Ankloe
Propaganda diskuton se pse njerëzit duhet të martohen… ose jo!
Propaganda 17:13 24/07/2021
“Holanda stërvit sorrat për të pastruar qytetin nga bishtat e cigares!”
Propaganda 17:04 24/07/2021
Rubrika “Improvizimi” sjell shprehjen e urtë:”Punën e sotme mos e prish sot, prishe nesër!”
Propaganda 16:46 24/07/2021
Rubrika “Pse?”, “Pse themi që na kujton dikush kur na zë lemza?!”
Propaganda 14:37 24/07/2021
Po ju e kafshoni apo e lëpini akulloren?!
Propaganda 14:30 24/07/2021
Zbuloni si humbi 10 milionë lekë njëri nga pjesëtarët e “Propagand-ës”…
Propaganda 17:40 17/07/2021
Përse UFO-t po gjurmojnë delet?!
Propaganda 17:40 17/07/2021