Një Vit i Ri, projekte të reja muzikore nga Stine!
Top 100 Songs of the Year, Video Podcasts • 21:53 05/01/2021
I ftuar në maratonën e 100 këngëve më të bukura të vitit 2020 në “Top Albania Radio”, këngëtari i njohur, Stine pati mundësinë të urojë për festat e fundvitit. Ai uroi mbarësi e shëndet për të gjithë shqiptarët kudo ku ndodhen. Stine e përshkroi vitin 2020 si vitin më të vështirë të njerëzimit dhe uroj që mos të kthehet më kurrë një vit i tillë. I pyetur se ku do ta festojë këtë ditë të rëndësishme, Stine u shpreh se do e kalojë krahë familjes me bashkëshorten Gracielën, prindërit e saj, vajzën e tyre si dhe me disa miq. E veçanta e kësaj darke është se Stine tha se do të gatuajmë ne burrat për gratë. Albumi i ri është plani më i afërt për vitin 2021 i artistit. Ai tha se ka shumë kohë pa publikuar këngë të reja, kështu që ka ardhur koha ta bëjë një gjë të tillë. Një lajm i mirë ky për të gjithë fansat e këngëtarit!
Një Vit i Ri, projekte të reja muzikore nga Stine!
Top 100 Songs of the Year, Video Podcasts 21:53 05/01/2021
Shpat Deda zbulon më shumë rreth albumit të tij të ri!
Top 100 Songs of the Year, Video Podcasts 21:46 05/01/2021
Ylli Limani: Nëse më mbetet hatrri unë “shpërthej”
Top 100 Songs of the Year, Video Podcasts 21:41 05/01/2021
Young Zerka zbulon se e ka gjetur më në fund dashurinë!
Top 100 Songs of the Year, Video Podcasts 21:26 05/01/2021
Adelina Ismaili heq dorë nga muzika?!
Top 100 Songs of the Year, Video Podcasts 18:51 05/01/2021