A duhen anuluar fjalët turke nga gjuha shqipe?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket • 17:10 26/11/2022
Këtë javë i ftuar në emisionin “Çdo gjë është ashtu si duket” me Anna Shkrelin ka qenë historiografi Alen Bejko. Ata nuk kanë diskutuar vetëm për ‘Cancel Culture’ por edhe për shumë tema të tjera mjaft të veçanta. Anna Shkreli Alen Bejko Roi Dj
A duhen anuluar fjalët turke nga gjuha shqipe?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:10 26/11/2022
Shekspiri, një tjetër viktimë e ‘Cancel Culture’! Cilët shkrimtarë do zhduken nga librat shkollor?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:08 26/11/2022
Progresive apo regresive? Alen Bejko ka dicka për të thënë mbi ‘Cancel Culture’…
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:06 26/11/2022
Kultura e Anulimit: Drejtësi qytetare apo dëshirë për të turpëruar të tjerët?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 16:59 26/11/2022
A e dinit se mafiozi seksist krijoi kulturën e anulimit?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 16:55 26/11/2022
Alen Bejko dhe Anna Shkreli kanë diçka për të thënë për Kulturën e Anulimit!
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:45 25/11/2022
Pse nuk duhen shitur hajmalitë familjare?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:24 19/11/2022