95% e veprimeve tona i bëjmë pa vetëdije!
Ju Flet Trupi • 16:17 05/06/2021
A e besoni dot që 95% e veprimeve tona i bëjmë pa vetëdije? Adi dhe Foni ju befasojnë me veprimet që ju bëni pa vetëdijë në ambientin e punës apo atë shoqëror. Adi Pojana Foni Ilia
95% e veprimeve tona i bëjmë pa vetëdije!
Ju Flet Trupi 16:17 05/06/2021
Çfarë pëlqen një femër tek një mashkull?!
Ju Flet Trupi 12:03 23/05/2021
Çfarë shikojnë meshkujt te një trup femëror?
Ju Flet Trupi 20:07 15/05/2021
Cilat janë shenjat që ngjallin interes erotik?!
Ju Flet Trupi 17:05 08/05/2021
Makiazhi jep një theksim të madh të besimit në imazhin e një gruaje!
Ju Flet Trupi 16:55 01/05/2021
A dukemi më tërheqës kur pimë duhan?
Ju Flet Trupi 18:39 24/04/2021
Cila është domethënia e formave të rrudhave në fytyrë?!
Ju Flet Trupi 17:55 17/04/2021