Janex na zbulon planet e saj në lidhje me jetën dhe karrierën në Amerikë!
Lancio • 14:49 18/11/2022
E ftuar në “Lancio” ishte kantautorja që jeton mes Shqipërisë dhe Amerikës, që njihet me emrin artistik Janex. Artistja na tregoi më shumë detaje rreth jetës së saj në Amerikë, industrisë muzikore atje dhe projekteve të ardhshme. Albana Ruçi Janex Roi Dj
Janex na zbulon planet e saj në lidhje me jetën dhe karrierën në Amerikë!
Lancio 14:49 18/11/2022
Zbuloni se cilat janë ‘top 5’ këngët më të votuara në klasifikimin e ‘Top Awards’!
Editori Sugjeron, Lancio, Music, Slider-Homepage 19:50 10/11/2022
Kuptimi i emrit, Måneskin dhe detaje të tjera rreth grupit italian!
Lancio 19:40 10/11/2022
Artisti Nonejm, ja pse e quajnë Unikkatil Junior dhe pse nuk e zbulon identitetin!
Lancio 22:57 08/11/2022
Rikthimi i bujshëm i Rihanna-s, detaje të jetës së saj që (ndoshta) nuk i dinit!
Lancio 18:12 01/11/2022
Gjithçka që nuk dinit për Sam Smith!
Lancio 19:37 26/10/2022
Arbana Gashi zbulon më shumë për bashkëpunimin me Bleron dhe projektet e ardhshme!
Lancio 17:15 20/10/2022