Influencerja: Ryfja bën Giveaway vaksinash
Merre me Lëng Show • 18:49 18/01/2021
"Merre me lëng" prezanton edhe kategorinë e 'Influenceres" e cila këtë herë ka hallin e vaksinës dhe ka organizuar një GIVEAWAY. Madje zbulon se vaksina do të ketë edhe përmbajtje botoksi. Kështu që shpejtoni ta dëgjoni! Anisa Kushta Nilsa Hysi Alex Seitaj
Influencerja: Ryfja bën Giveaway vaksinash
Merre me Lëng Show 18:49 18/01/2021
Horoskopi: Parashikimet e “Merre me Lëng” shtyjnë kuriozitetin…
Merre me Lëng Show 18:46 18/01/2021
Mami Aleksit jep këshilla për hallet e treshes së “Merre me lëng”
Merre me Lëng Show 18:44 18/01/2021
Radionovela: Historia e doktoreshës që nuk bëri dot një vaksinë!
Merre me Lëng Show 18:41 18/01/2021
Klasifikimet: Mënyrat e duhura për tu ndarë nga partneri/ja
Merre me Lëng Show 18:40 18/01/2021
Anisa, Nilsa dhe Alexi në rradhë për vaksinën anti-COVID
Merre me Lëng Show 18:39 18/01/2021
Anisa, Aleksi dhe Nilsa kaluan ditën më të keqe të 2021-shit deri tani!
Merre me Lëng Show 19:44 11/01/2021