Sa e kushtueshme është jetesa në Shqipëri sot?
OTM X ALBANËN • 09:29 30/04/2022
Sa i kushton një familjeje shqiptare jetesa dhe gjërat bazë të jetesës ditët e sotme? Sa janë shtrenjtuar të mirat materiale? Zbuloni përgjigjet e qytetarëve... Albana Ruçi Saix Dj
Sa e kushtueshme është jetesa në Shqipëri sot?
OTM X ALBANËN 09:29 30/04/2022
Kush quhet një ‘influencer’ dhe a konsiderohet kjo një punë?
OTM X ALBANËN 09:12 26/04/2022
Çfarë është ajo që të bën ‘burrë’ ditët e sotme?
OTM X ALBANËN 09:02 22/04/2022
Çfarë u mungon të rinjve në Shqipëri në krahasim me ata jashtë?
OTM X ALBANËN 09:09 21/04/2022
Një njohësh një partner ‘online’, a funksionon kjo metodë?
OTM X ALBANËN 10:14 15/04/2022
A është ende turp të flasësh për mentruacionet?!
OTM X ALBANËN 09:14 14/04/2022
“Kupidi modern”, a besoni në dashurinë me shikim të parë?
OTM X ALBANËN 09:36 08/04/2022