Salsano Rapi dhe Lori Bala do të na tregonin pak nga performanca por rrugës ndryshuan mendje…
TAR Exclusive • 18:40 26/11/2022
Ai është spektakli më i madh i kërcimit në vend. Dhe bëhet fjalë për “Dancing With The Stars” show-n magjik më të përfolur të momentit. Personazhet vip dhe artistët pjesë e kastit të DWTS së bashku me balerinët profesionistë dhuruan show mbrëmjen e djeshme dhe mund ta themi tashmë që ky episod i DWTS nuk zhgënjeu. Prapaskenat ekskluzivisht për TAR!
Salsano Rapi dhe Lori Bala do të na tregonin pak nga performanca por rrugës ndryshuan mendje…
TAR Exclusive 18:40 26/11/2022
Nuk do të donit t’i humbisnit filmat më të rinj në Cineplexx…
@ the Movies 18:37 26/11/2022
Arbër Çepani jep mendimin e tij në lidhje me debatin mes Megit dhe Arditit!
TAR Exclusive 18:37 26/11/2022
Çfarë po shpikin Isli dhe Arditi në Gold Room?!
TAR Exclusive 18:36 26/11/2022
Ju prezantojmë me çunin Tirons dhe gocën Tironse në “Dancing With The Stars”!
TAR Exclusive 18:32 26/11/2022
Aktorët Rafael dhe Edgar Morais zbulojnë gjithçka rreth filmit “A Cup of Coffee and New Shoes On”!
@ the Movies 18:27 26/11/2022
A duhen anuluar fjalët turke nga gjuha shqipe?
Çdo gjë është ashtu si duket, Çdo Gjë Është Ashtu Si Duket 17:10 26/11/2022