Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Polici i mirë, polici i keq: Spitalet e COVID-19 tani duhen përdorur për të trajtuar persona të paaftë mendërisht
Pardon My French • 16:57 02/07/2021
Në rubrikën "Polici i mirë, polici i keq" në Pardon My French, Jonida dhe Kejvin dhanë mendimet e tyre për disa nga lajmet që kanë bërë xhiron e rrjetit në vend. Jonida Aliçkolli Kejvin Kalo Wizii Dj
Polici i mirë, polici i keq: Spitalet e COVID-19 tani duhen përdorur për të trajtuar persona të paaftë mendërisht
Pardon My French 16:57 02/07/2021
Joeli dhe Amarda Toska kanë refuzuar ofertën e Ermal Mamaqit!
Pardon My French 16:46 02/07/2021
Kundër Rrymës: “Jam i lidhur por kam qejf të flirtoj!”
Pardon My French 19:04 24/06/2021
Polici i mirë, polici i keq: Deklarata e Çimit për këngën me Lulin nuk na duhej këtë fillim vere.
Pardon My French 19:03 24/06/2021
Binjakët Veshaj zbulojnë ekskluzivisht në TAR “Margaritën” në jetën e tyre!
Pardon My French 18:45 24/06/2021
Jonida dhe Kevi trajtojnë me nota humoristike dhe ironike çështjen e prindit 1 dhe prindit 2 në këtë pjesë të “Pardon My French”
Pardon My French 20:46 17/06/2021
Në Shqipëri, nëse ndodh një ngjarje si e Eriksen, njerëzit do nxirrnin telefonat të filmonin!
Pardon My French 19:23 17/06/2021