Kush e shkroi “Mesharin” e Gjon Buzukut?
S'e Kam me Ty • 20:44 12/08/2021
Momente shumë gazmore me dyshen e "S'e Kam me Ty", teksa bëhet pyetja se kush e shkroi "Mesharin" e Gjon Buzukut. Jonida Aliçkolli Isli Islami DJ Wizii
Kush e shkroi “Mesharin” e Gjon Buzukut?
S'e Kam me Ty 20:44 12/08/2021
Seks me alien? Shqiptarët shumë të interesuar…
S'e Kam me Ty 20:42 12/08/2021
Futet në “Për’Puthen” për çuna përfundon duke “i futur llapën” Ana Kaurit!
S'e Kam me Ty 20:41 12/08/2021
Nuk na dilte një, “Për’Puthen” na prezanton me Fation Kuqarin e dytë…
S'e Kam me Ty 20:39 12/08/2021
Dy talente siç nuk keni parë kurrë më parë!
S'e Kam me Ty 21:39 06/08/2021
Shqiptarët përdorin mjetet më moderne dhe teknologjinë më të fundit për të shuar vatrat e zjarrit!
S'e Kam me Ty 21:02 06/08/2021
Bujar Qamili ‘marton’ Argjirën dhe Gracianon për 2 mijë euro!
S'e Kam me Ty 20:50 06/08/2021