PALLATI 176
Vintage • 14:05 03/04/2022
Si çdo të dielë TAR Vintage vjen me video mjaft të bukura dhe interesante, të përgatitura me shumë kujdes. Këtë javë ju sjellim edhe njëherë "Pallati 176" por në një mënyrë më të veçantë. Gerta Heta Bojken Lako Gent Pjetri
PALLATI 176
Vintage 14:05 03/04/2022
Njeriu Me Top
Vintage 11:32 27/03/2022
Parashqevia
Vintage 16:18 20/03/2022
Vlonjatët për topografi…
Vintage 13:38 13/03/2022
Vrima e Zullumit ishte sekreti dhe zgjidhja e të gjithë problemeve…
Vintage 18:49 06/03/2022
Mendoni se iu dha zgjidhje situatës së Vlashit?!
Vintage 16:43 27/02/2022
Çfarë i ndodhi trimit pasi guxoi që të ndryshonte frekuencën e radios?!
Vintage 17:26 20/02/2022