9 këshilla si ta arrijmë ndriçimin shpirtëror!
Një orë me Frankën • 17:42 20/04/2021
Ka kaq shumë mençuri në këto këshilla dhe të marrim seriozisht secilin do të na jepte paqe dhe lumturi në shpirt...Çasti më perfekt për të nisur gjithçka është TANI! Franka Ikonomi Saix Dj
9 këshilla si ta arrijmë ndriçimin shpirtëror!
Një orë me Frankën 17:42 20/04/2021
Në cilën nga 7 fazat e rizgjimit shpirtëror je?
Një orë me Frankën 17:41 20/04/2021
5 shenja që jeni afër rizgjimit tuaj shpirtëror (Pjesa 2)
Një orë me Frankën 17:39 20/04/2021
5 shenja që jeni afër rizgjimit tuaj shpirtëror (Pjesa 1)
Një orë me Frankën 17:38 20/04/2021
Cili është ndryshimi mes rizgjimit shpirtëror dhe ndriçimit të Budës dhe Jezusit?
Një orë me Frankën 17:38 20/04/2021
Zbuloni 4 etapat për të Menduar Pozitivisht me “Puna me Egon”!
Një orë me Frankën 15:18 10/02/2021
Cilat janë historitë tipike NEGATIVE që na thotë Egoja dhe ne i BESOJMË?
Një orë me Frankën 15:17 10/02/2021