Çdo gjë pa nivel që nuk dinit për Kejdi Gishton!
Ndryshe • 19:48 22/03/2023
I ftuar në këtë episod të ‘Ndryshe’ ishte aktori më i ri që i është bashkuar trupës së aktorëve të programit më të njohur të humorit në Shqipëri ‘Portokalli’, Kejdi Gishto. Ai foli jo vetëm për eksperiencën e tij me personazhet, por dhe iu përgjigj disa prej pyetjeve ‘pikante’ të Salsanos dhe Adit. Adi Pojana Salsano Rapi Kejdi Gishto Dj Vini
Çdo gjë pa nivel që nuk dinit për Ina Kollçakun!
Ndryshe 20:00 31/05/2023
Nga ëndrrat seksuale e deri tek marrëdhëniet lezbike, Ina Kollçaku zbulon gjithçka!
Ndryshe 19:58 31/05/2023
Ina Kollçaku: “Në BB VIP do doja të isha opinioniste por jo banore”!
Ndryshe 19:57 31/05/2023
“Abuzuan me një vajzë nga provinca”, Ina Kollçaku flet mbi fillimet në muzikë!
Ndryshe 19:55 31/05/2023
Altin Shira refuzon xhiron me kalë për 1500 €!
Ndryshe 19:54 31/05/2023
“Nuk di t’i bëj upgrade dildos”, Muço kërkon ndihmë nga TAR!
Ndryshe 19:53 31/05/2023
Nga Rama e deri tek Nano, Myslim Murrizi demaskon gënjeshtarët më të mëdhenj në politikë!
Ndryshe 17:29 25/05/2023