Ceremonia e ndarjes së çmimeve “Emmy Awards 2022” sjellë në vëmendjen e “At The Movies”!
@ the Movies • 10:45 17/09/2022
Këtë episod të “At The Movies”, Edea dhe Edi sjellin në vëmendje ndarjen e çmimeve “Emmy Awards 2022”, ceremoni e mbajtur pak ditë më mirë. Për ju që mund ta keni humbur, ja kush ishin trimfuesit... Edi Hallaçi Edea Demaliaj Wizii Dj
Disa fakte të pabesueshme që ndoshta nuk i dinit rreth filmit “Avatar” jua tregon Edi dhe Edea!
@ the Movies 14:59 24/09/2022
Edi dhe Edea ju zbulojnë gjithçka rreth premierave më të reja të Cineplexx!
@ the Movies 14:30 24/09/2022
Ceremonia e ndarjes së çmimeve “Emmy Awards 2022” sjellë në vëmendjen e “At The Movies”!
@ the Movies 10:45 17/09/2022
Njihuni me filmin më të ri që mund ta ndiqni tani në Cineplexx!
@ the Movies 10:43 17/09/2022
Javët Ndërkombëtare të Kulturës, Anxhela Lepuri na zbulon më shumë!
@ the Movies 10:42 17/09/2022
“Në kërkim të kujt”, prodhimi që po rishfaqet në ekranin e Top Channel/Dritan Huqi flet për TAR!
@ the Movies 14:16 10/09/2022
“At The Movies” ju sugjeron disa nga serialet më të fundit që nuk duhet t’i humbisni!
@ the Movies 14:02 10/09/2022