Çfarë do të ishte gjëja e parë që do të bënit nëse do ishit Kryeministër?
OTM X ALBANËN • 08:49 29/10/2022
Çfarë do të ishte gjëja e parë që do bënit nëse do ishit Kryeministër? Çfarë do të bënit ndryshe? Ja si shprehen qytetarët… Albana Ruçi Saix Dj
Një njeri njihet më mirë nga sytë apo nga buzëqeshja?
OTM X ALBANËN 09:01 03/02/2023
Më mirë një djalë që të vjen pas si Luiz Ejlli apo një që bën ‘të vështirin’?
OTM X ALBANËN 15:05 27/01/2023
Historia Luiz Ejlli – Kiara Tito, çfarë mendojnë qytetarët!
OTM X ALBANËN 09:54 14/01/2023
Bullizmi në televizion dhe si gjuhë e përditshme, ja mendimi i publikut!
OTM X ALBANËN 13:03 13/01/2023
Si ju duket qytetarëve edicioni i dytë i “Big Brother VIP”?
OTM X ALBANËN 09:23 31/12/2022
A i keni dedikuar ndonjëherë këngë ish-partnerëve?!
OTM X ALBANËN 09:10 30/12/2022
Kërkimet në Google gjatë vitit 2022 në Shqipëri, Berati i pari për pornografi…
OTM X ALBANËN 09:58 17/12/2022